
glutenvrij

melkvrij

glutenvrij

sojavrij

nootvrij

veggie

vegan
glutenvrij , eivrij , lactosevrij , melkvrij , zuivelvrij , sojavrij , tarwevrij , nootvrij, vegan , veggie
goed voor 12 cupcakes
Ingredienten
- 200 gr glutenvrije bloem
- 200 gr suiker
- 250 ml koud water
- 3 el cacao poeder
- 5 el plantaardige olie
- 1 tl zout
- 1 zakje glutenvrij bakpoeder
- 1 tl witte azijn
- 100 gr glutenvrije pure chocolade voor de afwerking
Bereiding
- verwarm de oven voor op 180°
- neem een grote kom en meng er alle bovenstaande ingrediënten tot 1 massa
- zet papieren bakvormpjes in het muffin bakblik, verdeel het deeg erover en bak ca. 25-30 min
- laat de cupcakes even afkoelen
- smelt de chocolade en bestrijk de cupcakes ermee
Lesley's Tips and Tricks
- als je geen notenallergie hebt kan je de cupcakes versieren met gecrushte nootjes .
- voor kinderfeestjes kan je ze leuk versieren met suikerglazuur , fruit …
- ik vind ze persoonlijk het lekkerste als ze nog wat warm zijn 🙂
Recente reacties