Lesley Van Hul

Chocolade mousse

aller-14
glutenvrij
aller-09
melkvrij
aller-12
glutenvrij
aller-08
nootvrij
vegan
veggie
Veggie
vegan

glutenvrij, zuivelvrij , melkvrij , lactosevrij , eivrij , tarwevrij , vegan , veggie , nootvrij , suikervrij

voor 4 personen

Ingredienten

  • 180 gr pure stevia chocolade
  • 1 mespuntje bicarbonaat
  • 300 ml Rice Whip van het merk Soyatoo ( slagroom op basis van rijst

Bereiding

  1. neem een pan of pot en doe de chocolade er in
  2. smelt de chocolade op een laag vuur
  3. klop de Rice Whip op samen met een mespuntje bicarbonaat.
  4. de bicarbonaat zorgt er voor dat de chocolade mousse lekke licht blijft.
  5. meng de opgeklopte room voorzichtig onder de chocolade
  6. doe de mousse in glaasjes / schaaltjes en zet 1 à 2 uur in de koelkast om op te stijven.

 

Print Friendly