
glutenvrij

melkvrij

suikervrij

glutenvrij

sojavrij

sesamvrij

schaal- en schelpdieren

nootvrij

pindavrij

mosterdvrij

seldervrij
Ingredienten
- 1 courgette in spaghettislierten
- 100 gr jonge spinazieblaadjes
- sap van een halve citroen
- 100 gr gemarineerde zongedroogde tomaatjes, uitgelekt
- 2 stukken kabeljauw ( 100 à 130 gr pp)
- 2 sneetjes Parma ham ( of andere gerookte ham)
- beetje olijfolie
- peper en zout
bereiding
- snij de courgette met een spiraalsnijder in fijne spaghetti reepjes
- doe de zongedroogde tomaatjes samen met het sap van de citroen en wat olijfolie in een blender en mix fijn , als de dressing wat te stevig is mag je er een beetje water bijvoegen , kruid af met peper en zout naar smaak
- leg de sneetjes ham ( elk apart) tussen keukenpapier en steek een 3-tal minuten in de microgolf , de sneetjes drogen uit en worden lekker krokant , verkruimel ze
- bak de kabeljauw gaar in wat olijfolie
- voeg de courgette spaghetti samen de spinazie en de tomatendressing en meng goed onder elkaar , schik op een bord samen met de gebakken kabeljauw en de crumble , Smakelijk!
Lesley's Tips and Tricks
- kabeljauw kan je vervangen door elke witte stevige vis
- de tomatendressing zorgt er voor dat de courgette zal garen, zodat ze lekker zacht worden van structuur
- de courgette kan je natuurlijk vervangen door een andere harde groenten soort naar keuze
Recente reacties