lesley van hul
allergievrijkoken/be

de lekkerste pannenkoeken é v e r !

aller-14
glutenvrij
aller-09
melkvrij
aller-12
glutenvrij
aller-01
sojavrij
aller-03
sesamvrij
aller-11
visvrij
aller-04
schaal- en schelpdieren
aller-08
nootvrij
aller-10
pindavrij
aller-06
mosterdvrij
aller-07
seldervrij
aller-05
lupinevrij
vegan
veggie
Veggie
vegan

Ingredienten

  • 500 ml plantaardige melk ( gezoet en ongezoet)
  • 120 gr glutenvrije bloem
  • 60 gr rijstbloem
  • 1 tl bakpoeder ( Dr Oetker = glutenvrij)
  • heel klein scheutje olijfolie
  • snufje zout
  • 1 zakje vanillesuiker
  • zonnebloemolie om in te bakken

Bereiding

  1. meng alle bovenstaande ingrediënten in een kom en roer goed door tot een glad beslag
  2. laat het een 5 tal minuten rusten, zo kan het nog wat indikken
  3. verhit een 2 tal el zonnebloemolie in een pan en laat de olie goed warm worden en schep er het beslag in en bak de pannenkoek aan beide zijden goud bruin

Print Friendly

Lesley's Tips and Tricks

  • wil je liever een hartige pannenkoek , laat dan de vanillesuiker weg en gebruik ongezoete melk
  • voor een suikervrije variant kan je amandelpasta gebruiken