
glutenvrij

melkvrij

glutenvrij

sojavrij

sesamvrij

visvrij

schaal- en schelpdieren

nootvrij

pindavrij

mosterdvrij

seldervrij

lupinevrij

veggie

vegan
Ingredienten
- 500 ml plantaardige melk ( gezoet en ongezoet)
- 120 gr glutenvrije bloem
- 60 gr rijstbloem
- 1 tl bakpoeder ( Dr Oetker = glutenvrij)
- heel klein scheutje olijfolie
- snufje zout
- 1 zakje vanillesuiker
- zonnebloemolie om in te bakken
Bereiding
- meng alle bovenstaande ingrediënten in een kom en roer goed door tot een glad beslag
- laat het een 5 tal minuten rusten, zo kan het nog wat indikken
- verhit een 2 tal el zonnebloemolie in een pan en laat de olie goed warm worden en schep er het beslag in en bak de pannenkoek aan beide zijden goud bruin
Lesley's Tips and Tricks
- wil je liever een hartige pannenkoek , laat dan de vanillesuiker weg en gebruik ongezoete melk
- voor een suikervrije variant kan je amandelpasta gebruiken
Recente reacties