
glutenvrij

melkvrij

glutenvrij

sojavrij

veggie

vegan
De lekkerste glutenvrije gezonde granola éver !
Voor 4 personen
glutenvrij , melkvrij , zuivelvrij , lactosevrij , sojavrij , tarwevrij , veggie , vegan, eivrij
Ingredienten
- 5 el kokosolie
- 5 el agave siroop
- 200 gr notenmix ( pecannoten , chiazaad , hennepzaad , zonnebloempitten , amandelen)
- 50 gr rozijnen
- 150 gr boekweitvlokken
- 50 gr gepofte rijst (van Organic Amisa , deze is glutenvrij , tarwevrij , melkvrij en gezoet met agave)
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 170°
- smelt de kokosolie en de agave in een pannetje
- voeg de boekweitvlokken , gepofte rijst en notenmix samen in een kom en meng goed door elkaar
- voeg er de gesmolten olie over en meng het geheel goed door
- bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het mengsel over de bakplaat
- plaats dit in de oven voor 20 min
- laat even afkoelen en strooi er de rozijnen over .
Lesley's Tips and Tricks
- ik gebruik zelf altijd kokosolie met geur , dit geeft een heerlijk aroma aan je granola
- met de notenmengeling kan je gaan spelen, heb je graag pompoenpitten , gedroogde abrikozen , vijgen …
- heb je hem graag wat zoeter doe er dan een extra eetlepel agave bij
- doe de granola in een weckbokaal zo blijft hij zeker een 10 dagen goed , maar omdat hij zo lekker is maak je zeker en vast binnen de week een nieuwe portie ! 🙂