Groepstraject

Wat kan je verwachten van het groepstraject:
In groep ( van max 6 personen) een uitdaging aangaan werkt motiverend. We delen ervaringen, leren van elkaar en bieden steun waar nodig. Bovendien kunnen we elkaar helpen als het wat moeilijker gaat en genieten van elkaars successen.

Want samen is gewoon veel leuker!!!

In 7 sessies leer je je gewicht (terug) in balans te krijgen en slanker, fitter en gezonder door het leven te gaan. De sessies zijn gebaseerd op de Sana- methode, ook gekend van de ‘Nooit meer diëten’ boeken van Sandra Bekkari. We combineren theoretische kennis omtrent gezonde voeding met praktische vaardigheden.

De sessies zijn om de week in Onze Lieve Vrouw Waver (Mechelen) .

In elke sessie bespreken we één van de Sana princiepes, we gaan werken rond beweging, je krijgt dus groepslessen over de 7 stappen, een kookworkshop, een bootcamp en een individuele sessie.

Je krijgt elke sessie een volledige lichaamsanalyse

Voor wie:
Voor iedereen die gezonder wil leven, meer energie wil, enkele kilo’s wil afvallen. En in een aantal weken de basis wil aan leren voor gezondere eet-en eet-en leefgewoontes.
Wanneer:
informeer naar de juiste data
Waar:
Praktijkadres : Heivelden 24, 2861 Olv Waver (Mechelen)
Kostprijs:
Het traject kost € 235
Water, thee, bootcamp , kookworkshop inbegrepen.
Je inschrijving is pas definitief na volstorting van het bedrag op het volgende rekening nummer BE 50 7310 3951 2418 + je naam + start to sana

Instappen in het groepstraject kan zeker ook als je al een individueel traject volgt, het is een perfecte aanvulling van je consultaties en een verrijking voor je ervaring met de lichte kookkunst!

Inschrijven kan per mail: Lesley@sanamethode.be of bel: 0476 630 801

Neem gerust contact met me op als je twijfelt of dit traject wel iets voor jou is.
Maak je liever een individuele afspraak voor een Sana begeleiding,

dat kan natuurlijk ook.