Lesley Van Hul
Allergievrijkoken.be

Pasta on the road :-)

aller-14
glutenvrij
aller-09
melkvrij
aller-12
glutenvrij
aller-01
sojavrij
aller-03
sesamvrij
aller-11
visvrij
aller-04
schaal- en schelpdieren
aller-08
nootvrij
aller-10
pindavrij
aller-06
mosterdvrij
aller-07
seldervrij
vegan
veggie
Veggie
vegan

Ingredienten

  • 200 gr kleine glutenvrije pasta
  • 200 gr kerstomaatjes
  • 1 gele paprika
  • 1/2 komkommer
  • 3 st lente ui
  • 1 tl tijm
  • 1 tl oregano
  • olijfolie
  • peper , zout
  • basilicum
  • rucola

Bereiding

  1. kook de pasta beetgaar in water met een snuifje zout in
  2. ondertussen snij je de groenten de zelfde grote als je pasta
  3. giet de pasta af en spoel met koud water
  4. doe de gekoelde pasta in een kom samen met wat olijfolie , tijm , oregano, peper en zout
  5. meng er de gesneden groentjes onder en kruid nog bij indien nodig
  6. doe de pasta in een glazen pot , of bewaardoosje en zet in de koelkast , ready to go!!!

Print Friendly

Lesley's Tips and Tricks

  • wil je graag een pittige dressing voeg dan wat chili toe 😉
  • aan de hand van jouw allergie kan je er eventueel pijnboompitten , een eitje , gerookte kip aan toevoegen !
  • heb je nog wat restjes van groenten in je koelkast .. ideaal voor deze pasta!