
glutenvrij

melkvrij

glutenvrij

sojavrij

sesamvrij

visvrij

schaal- en schelpdieren

nootvrij

pindavrij

mosterdvrij

seldervrij

veggie

vegan
Ingredienten
- 200 gr kleine glutenvrije pasta
- 200 gr kerstomaatjes
- 1 gele paprika
- 1/2 komkommer
- 3 st lente ui
- 1 tl tijm
- 1 tl oregano
- olijfolie
- peper , zout
- basilicum
- rucola
Bereiding
- kook de pasta beetgaar in water met een snuifje zout in
- ondertussen snij je de groenten de zelfde grote als je pasta
- giet de pasta af en spoel met koud water
- doe de gekoelde pasta in een kom samen met wat olijfolie , tijm , oregano, peper en zout
- meng er de gesneden groentjes onder en kruid nog bij indien nodig
- doe de pasta in een glazen pot , of bewaardoosje en zet in de koelkast , ready to go!!!
Lesley's Tips and Tricks
- wil je graag een pittige dressing voeg dan wat chili toe 😉
- aan de hand van jouw allergie kan je er eventueel pijnboompitten , een eitje , gerookte kip aan toevoegen !
- heb je nog wat restjes van groenten in je koelkast .. ideaal voor deze pasta!
Recente reacties