
glutenvrij

melkvrij

glutenvrij

veggie

vegan
glutenvrij , lactosevrij , zuivelvrij , vegan , veggie , suikervrij , sojavrij , eivrij , melkvrij , tarwevrij
Voor 4 personen
Ingredienten
- 2 aubergine
- 200 gr Mozza Risella ( vegan mozarella , op basis van gekiemde volkorenrijst)
- 2 tomaten
- verse basilicum , of pesto op basis van olijfolie , basilicum , pijnboompitten , look en zout (zonder parmezaanse kaas )
- beetje olijfolie
Bereiding
- neem 1 aubergine en snij deze in de lengte in 4 dikke plakken , doe hetzelfde met de 2de
- smeer de aubergine langs beide zijden in met een beetje olijfolie ( dit is nodig om het kleven en aanbranden op de grill tegen te gaan )
- snij de Mozza Risella in plakjes
- beleg 1 snede aubergine met tomaat, Mozza Risella , basilicum of pesto , en bedek met een schijf aubergine
- kruid eventueel af met zout , peper , oregano
- leg de aubergine panini tussen en grill , en bak voor ongeveer 5 minuten
- lekker met een fris slaatje erbij !