
glutenvrij

melkvrij

glutenvrij

veggie

vegan
glutenvrij , lactosevrij , vegan , veggie , eivrij , tarwevrij , melkvrij , zuivelvrij
voor 2 personen
Ingredienten
- 1 stuk gember , duim groot
- 1 kleine rode chilipeper
- 1 teentje look
- 4 el Tamari , glutenvrije sojasaus
- 4 el rode of witte wijnazijn
- 8 el olijfolie
- 1 tl sesamolie
- 150 gr rijstnoedels
- 160 gr gemarineerde sojastukjes ( Green Way)
- 1/2 gele paprika
- 1/2 rode paprika
- 1/2 komkommer
- 2 lente ui
- handjevol gecrushte cashewnoten
bereiding
- neem een grote schaal en een rasp
- neem een grote kom /pot en doe hier de rijstnoedels in , overgiet ze met kokend water en laat 15 minuten staan , ondertussen heb je tijd om de dressing te maken en de groenten te snijden.
- in de schaal rasp je de gember , daarna de chilipeper en de look
- giet over de geraspte kruiden de sojasaus , azijn , olijf en sesamolie
- snij de groenten in leuke blokjes , schijfjes …
- doe de gare noedels ( zonder het water) in de grote schaal en meng de dressing er onder
- voeg de groenten erbij samen met de gemarineerde sojastukjes
- werk af met lente ui en gecrushte cashewnoot voor een lekkere bite