
glutenvrij

melkvrij

glutenvrij

sojavrij

sesamvrij

visvrij

schaal- en schelpdieren

nootvrij

pindavrij

mosterdvrij

seldervrij

veggie

vegan
Ingredienten
- 500 gr glutenvrije bloem
- 4 el bloemsuiker
- 200 gr plantaardige boter
- 2 zakjes vanillesuiker
- 500 ml plantaardige melk
- 2 tl bakpoeder
- 2 tl bicarbonaat
bereiding
- smelt de boter en roer de suiker er door
- doe de bloem , bakpoeder , vanille suiker en bicarbonaat in een kom
- doe er de plantaardige melk onder en daarna de gesmolten boter , roer het geheel goed door , dit is een stevig beslag.
- bestrijk je wafelijzer met wat olie en voeg het beslag toe
- bak de wafels tot ze goudbruin zijn
Lesley's Tips and Tricks
- lekker met poedersuiker, kokosbloemsuiker
- confituur
- dikke kokosroom
- nutella
- vers fruit
- agave siroop
- candijsiroop
- honing
Recente reacties