Sana

Ik ben altijd al geboeid geweest door lekker en gezond eten.

Speelse en kleurijke gerechten maken met seizoensgebonden ingrediënten waar mijn hele gezin van kan genieten is voor mij énorm belangrijk.

Toen ik in 2016 het kookboek “Nooit meer diëten” zag liggen in de boekenhandel was dat een verademing, eindelijk iemand die kookt zoals ik dat graag doe! Ik nam een kijkje op de website van Sandra en zag dat ze nog mensen zochten in bepaalde regio's om te coachen volgens het Sana pricipe. Ik schreef Sandra Bekkari aan, vertelde haar over mijn specialisaties, en hoe fijn het was dat ik dankzij haar boeken mensen lekkere receptjes kon meegeven die binnen hun intoleranties pasten. Na het volgen van een opleiding mocht ik me officieel Sana coach noemen.

 

Sana is geen dieet, maar het stap voor stap opbouwen naar een gezonde levensstijl!

Pas wanneer jij de ene stap goed onder de knie hebt gaan we door naar de volgende, zodat het niet teveel wordt en je het gemakkelijker kan volhouden.

 

Kleine aanpassingen in een voedingspatroon doorvoeren werkt veel beter dan mensen op dieet zetten!!

 

Hoe ziet een Sana- consult eruit:

  • Je houdt eerst een drie tal dagen een eetdagboek bij, zo krijg ik al een beter inzicht op jouw huidig eetpatroon.
  • Tijdens elke consultatie krijg je een volledige lichaamsuitmeting met een BIA toestel, hierbij meten we o.a je spiermassa, gewicht, vetpercentage etc..
  • je krijgt voedingsadvies op maat, iemand die 's nachts werkt heeft andere noden dan iemand die van 9 tot 17 aan een bureau zit!

 

Je staat er dus nooit alleen voor, ik kijk elke keer samen met jou het loopt en waar me nog moeten sleutelen. Dat jij je goed voelt bij de aanpassingen die we doen is voor mij van het grootste belang, omdat ik geloof dat dit de beste manier is voor jou om het vol te houden.

 

Wil je graag een afspraak?

Dit kan via de online agenda of bel 0476 630 801